12 iulie 2024
ConsulatPoliticăRomâni în Canare

Sosește consulatul itinerant!

Românii din Insulele Canare vor reuși să-și rezolve problemele consulare între 9 și 14 februarie.

O echipă a Secției Consulare din cadrul Ambasadei României în Regatul Spaniei se va deplasa în perioada 9-14 februarie 2020, în însulele Tenerife şi Gran Canaria, pentru a furniza servicii și asistență consulară cetățenilor români aflați în zonă.

Cetățenii români interesați sunt rugați să solicite programare până pe data de 31 ianuarie 2020, la adresa de e-mail: madrid.itinerant@mae.ro
În mesajul prin care solicitați programarea trebuie să menționați:
numele și prenumele, serviciul consular solicitat, un număr de telefon la care puteți fi contactat și în care dintre insule, Tenerife sau Gran Canaria, veţi depune cererea.

Care va fi programul echipei consulare?

În Tenerife echipa consulară va fi gazduită de Escuela de Seguridad y Convivencia – Calle Beneharo las Nieves, Adeje – Aula 7, după următorul orar:
Duminică, 9 februarie de la ora 9:00 la 14:00
Luni, 10 februarie de la ora 9:00 la 17:00
Marți, 11 februarie de la ora 9:00 la 17:00

În Gran Canaria gazda va fi, ca de obicei, Consulatul Onorific al României în Insulele Canare – Calle, Alférez Quintana Suarez, nº18, Telde. Orarul va fi următorul:
Miercuri, 12 februarie de la 9:00 la 17:00
Joi, 13 februarie de la 9:00 la 17:00
Vineri, 14 februarie de la 9:00 la 14:00

Vor fi efectuate următoarele servicii consulare:
acte notariale – procuri, declarații, adeverințe consulare, obțineri acte extrajudiciare, preluare dosare pentru prima carte de identitate pentru minorii care au împlinit vârsta de 14 ani, înscrieri acte stare civilă, titluri de călătorie și paşapoarte electronice.

ATENȚIE – serviciile consulare vor fi disponibile doar pe bază de programare!!!

Constantin Pletosu – Madrid

One thought on “Sosește consulatul itinerant!

  • Buna ziua! As dori să-mi fac certificatul de naștere și pașaportul deoarece l-am pierdut. As dori sa știu toate actele necesare de care am nevoie pt a le prezenta.Ma aflu in Tenerife.

Comentariile sunt închise.