12 iulie 2024
ConsulatCronicăRomâni în Canare

Consulat itinerant în Insulele Canare

În perioada 22-29 octombrie 2022, o echipă a Consulatului General al României de la Madrid se va deplasa în Tenerife și Gran Canaria pentru a furniza servicii și asistență consulară cetățenilor români aflați în zonă

Programul de lucrul cu publicul va debuta, ca de fiercare dată, în Tenerife, va începe pe 22 octombrie și va dura până în ziua de 25. Locul de întâlnire cu românii este tradiționala clădire de la Centro de Participation Ciudadana y Convivencia – fosta Escuela Superior de Seguridad din Calle Beneharo, Las Nieves, Adeje.

După cele patru zile de lucrul cu publicul în Tenerife, pe 26 octombrie, echipa consulară se va deplasa în Gran Canaria la sediul Consulatului Onorific al României din orașul Telde care se afla în Calle Alférez Quintana Suarez, n. 18 unde va lucra cu publicul de pe 27 până pe 29 octombrie.

ATENȚIE! Consulatul itinerant va funcționa EXCLUSIV pe baza programărilor făcute în prealabil.

Acestea pot fi solicitate până pe data de 10 octombrie 2022, prin completarea formularului electronic următor: https://forms.gle/KgDeHLoYW7ug2Wj98. Cererile primite vor fi analizate individual, iar persoanele înscrise vor fi contactate în vederea completării dosarului și stabilirii programării.

Solicitările sosite după data de 10 octombrie 2022 nu vor fi luate în considerare!

ATENȚIE! NU se fac programări telefonice!

Echipa de la Madrid va efectua următoarele SERVICII CONSULARE:

✔️ acte notariale (procuri, declarații, adeverințe consulare, obțineri acte extrajudiciare etc.)

✔️ preluare dosare prima Carte de Identitate pentru minorii care au împlinit vârsta de 14 ani

✔️ transcriere acte de stare civilă

✔️ titluri de călătorie

✔️ pașapoarte electronice

Pentru mai multă siguranță lista documentelor necesare pentru fiecare serviciu consular poate fi consultată aici: https://madrid.mae.ro/node/485.

Plata serviciilor consulare se va realiza exclusiv cu cardul bancar.

Constantin Pletosu

6 comentarii la „Consulat itinerant în Insulele Canare

 • Pingback: Consulat itinerant în Insulele Canare - Știri Din Spania

  • Buna ziua, doamna Ionela!
   Pentru a obtine o programare la Consulatul itinerant este necesar sa completati formularul pus la dispozitie de Consulatul General de la Madrid, va las aici link-ul.
   https://forms.gle/KgDeHLoYW7ug2Wj98
   Dupa completare si trimitere va vor trimite acasa un e-mail unde va vor cere fotografii dupa documentele necesare, buletin, pasaport etc. Dupa ce trimiteti documentele va vor raspunede cu data programarii. Totul este foarte usor dar aveti nevoie de atentie la completarea formularului online!
   Succes!

 • Bunå ziua, pentru o programare pentru un pasaport pentru un minor, ce link trebuie sa accesez?
  Vå multumesc!

  • Buna ziua, doamna Simona!
   In articol este explicat unde se poate accesa link-ul pentru programare. Este marcat in text cu litere mari, albastre si unde scrie „AICI”! Daca intrati pe acel formular, introduceti datele si mergeti si la pagina urmatoare pentru a apasa butonul „Trimite”.

Comentariile sunt închise.