12 iulie 2024
CronicăRomâni în Canare

Se închide autostrada TF1 în zona Tajao

Închiderea va avea loc în noaptea de 1 spre 2 aprilie, începând cu ora 23:00 pana la ora 5:00 și în noaptea de 4 spre 5 aprilie, în același interval orar

Închiderea principalei artere de circulație, numită și TF1, care leagă Sudul de Nordul insulei Tenerife, va avea loc pentru efectuarea unor lucrări la rețeaua electrică de medie tensiune din zonă.

Întreruperile nu vor fi complete, vor fi efectuate la anumite intervale de timp, vor dura cel mult șapte minute și vor avea loc la punctul kilometric 44+260, în zona Tajao. Modificarea traficului va fi făcută doar în noaptea de 1 spre 2 aprilie, între orele 23:00 și 05:00, și în noaptea de 4 spre 5 aprilie, în același interval orar.

Lucrările, care afectează traficul în această zonă a insulei, vor consta în îndepărtarea vechilor tronsoane aeriene ale liniilor de medie tensiune și instalarea de noi linii electrice. De la Cabildo, se solicită prudență șoferilor care călătoresc prin zonă în timpul acestor lucrări și recomandă atât respectarea indicatoarelor rutiere montate special, cât și a semnalelor operatorilor de trafic dispuși în aceste puncte.