14 iunie 2024
Afaceri româneștiRomâni în Canare

Schimbare în conducerea JEA

Se demite președintele Angel Trevino. Preia conducerea, vicepreședinta asociației, Alina Elena Râmaru

Vizită importantă a consiliului de administrație și o parte a membrilor Asociației Tinerilor Antreprenori din Atlantic, JEA, la acvariul, Poema del Mar, din Las PalmasGran Canaria, noua bijuterie arhitectonică construită de Compania Loro Group Parque, care deține și cele două obiective turistice de importanță majoră din Tenerife, Siam Park și Loro Parque.

Poema del Mar, este situat lângă Centrul Comercial, Muelle de Cruceros, la doar 200 de metri de Playa de Las Canteras, în plin centrul orașului Las Palmas. Aceasta a fost locația aleasă pentru a crea una dintre cele mai emblematice clădiri ale insulei Gran Canaria dar și a întregului arhipelag.


Christoph Kiessling, vicepreședintele Companiei Loro Group Parque

Pentru această vizită, oaspeții au fost întâmpinați de Christoph Kiessling, vicepreședintele Companiei Loro Group Parque.

Schimbare la vârf în JEA

În această clădire unică, vineri, 12 aprilie, la ora 12:00, a avut loc o reuniune a președintelui Asociației Tinerilor Întreprinzători din Atlantic, JEA, Angel Trevino, cu Consiliul de Administrație. La această întâlnire a luat parte și vicepreședintelui Companiei Loro Group Parque, Christoph Kiessling.

Angel Trevino

În acest context, președintele JEA, Angel Trevino, din motive de incompatibilitate și-a prezentat demisia.

Alina Elena Râmaru, președinte interimar, JEA

Interimatul, până la noile alegeri, va fi asugurat de Alina Elena Râmaru – Consulul Onorific al României în Insulele Canare.

Constantin Pletosu