12 iulie 2024
Afaceri româneștiCronicăPoliticăRomâni în lume

„Fericirea nu vine din recunoașterea celorlalți, este rodul a ceea ce ai sădit cu iubire”

Așa reușește să cîștige respect o companie românească de asigurări din capitală Uniunii Europene

Fondată în 2014, avînd sediul la Dilbeek – zonă limitrofă cu Regiunea Capitalei Bruxelles din Brabantul Flamand, IN&CO este o companie de asigurări creată de un  român stabilit în Belgia.

Activă în domeniul asigurărilor private și dedicate profesiilor liberale, independenților sau antreprenorilor, cît și persoanelor fizice, IN&CO este manageriată de Coroi Sergiu (CEO), care are alături o echipă de oameni inimoși, veseli, motivați și nu în ultim rând, profesioniști.

Avem un statut independent, echidistant, care ne permite să reprezentăm și să negociem liber în favoarea clienților noștri cu societăți prestigioase de asigurări partenere, bucurându-ne de o colaborare excelentă cu acestea. IN&CO are o echipă dinamică de consultanți, bine pregăți și atestați de instituții oficiale și care au în permanență atenție respectul față de clienți, de a le oferi acestora asigurarea cea mai accesibilă și potrivită, atît cu acoperire națională cît și internațională„, precizează Sergiu Coroi, CEO-ul Companiei IN&CO.

Aflat de ani buni în Regatul Belgiei, Sergiu Coroi, un tînăr  antreprenor de succes, îndeamnă pe cei interesați să deschidă o afacere, experimentând responsabilitatea de a gestiona potențialii colaboratori selecționați pe criteriul competenței, al  perfecționării permanente.

Încurajez din toată inima să învățați rapid una din cele două limbi oficiale vorbite dominant în Belgia: franceza și olandeza. Nu-i usor, dar se poate, eu fiind un exemplu concret în acest sens„, este de parere Sergiu Coroi.

Paleta de oferte IN&CO, este cît se poate de bogată, cuprinzând asigurări auto, de viață, de sănătate, de muncă, răspundere civilă, protectie juridică, iar în ceea ce privește asigurările de familie, acestea vizează pe cele de economii pentru copii, precum și cele de deces sau înmormântare.

De subliniat este faptul că, succesul de care se bucură compania de asigurări se datorează și modului de comunicare în relațiile sale cu clienții, IN&CO utilizând aplicații din domeniul tehnologiei digitale, consolidându-se astfel o permanentă și transparentă legătură cu beneficiarii de servicii aflați în portofoliul firmei.

Important în comunicarea cu clienții IN&CO este și site-ul Info Utile Belgia – o agoră permanentă creată pentru a informa și a răspunde cu precizia unui ceas elvețian la întrebările extrem de diverse ale românilor rezidenți în Belgia și care se confruntă cu probleme legate fie de legislație, de conviețuire și comportament civic sau de o serie de evenimente socio-culturale de interes.

Info Utile Belgia, un site destinat în exclusivitate comunității românești din Regat, al cărei regulă sine qua non este bunul simț în orice discuție, își are deviza: „o informație venită la momentul potrivit înseamnă o economie de timp și bani„, validând astfel încrederea publicului.

Site-ul are în spate o echipă bine informată, documentată  și care răspunde prompt și la obiect oricărei întrebări venite din afară.

Conchid prin a spune că, odată trecând pragul uneia din cele două locații deținute de IN&CO Dilbeek, Brusselstraat 368, 1702 și Antwerpen, Jan Rijswiycklaan 51,  nu poți să nu remarci eleganța unor birouri prietenoase, promptitudinea și disponibilitatea brokerilor, interesul acestora de a oferi răspunsurile pertinente la toate întrebările viitorilor semnatari de polițe pentru că, a realiza mai mult din ceea te face fericit, „viitorul este de partea ta„, apreciază cei de la IN&CO.

Și mare mi-a fost bucuria de a fi întâlnit aici persoane cunoscute, de care mă leagă o colaborare plină de amintiri frumoase din Basarabia soră și care au reușit să-și schimbe minunat destinele de până a veni în Regat. Vă cuprind cu prețuire, Natalia Leondari, Marta Constantinovici, și nu în ultim rând Viorica Harea!

Luminița Pătrățeanu – corespondent de la Bruxelles