12 iulie 2024
ConsulatRomâni în CanareRomâni în lume

Consulat itinerant în Insulele Canare

Mâine, 24 mai, este ultima zi pentru a solicita programare la Consulatul Itinerant.

După cum bine știți, o echipă a Secției Consulare a Ambasadei României în Regatul Spaniei se va deplasa în Tenerife şi Gran Canaria, în perioada 3 – 6 iunie 2019, pentru a furniza servicii și asistență consulară cetățenilor români aflați în zonă.

Cetățenii români interesați sunt, încă, rugați să solicite programare până mâine, 24 mai 2019, la adresa de e-mail: madrid.itinerant@mae.ro
Mesajul prin care se solicită programare trebuie să conţină: numele și prenumele, serviciul consular solicitat, un număr de telefon la care puteți fi contactat și în care din insule veţi depune cererea, Tenerife sau Gran Canaria.

Programul consulatului itinerant:
3 şi 4 iunie: TENERIFE (Escuela de Seguridad y Convivencia: Calle Beneharo las Nieves, Tenerife – Aula 7)
5 şi 6 iunie: GRAN CANARIA (Consulatul Onorific al României în Insulele Canare: Alférez Quintana Suarez, nº 18, Telde, 35200 Las Palmas

Vor fi efectuate următoarele servicii consulare:
acte notariale (procuri, declarații, adeverințe consulare, obțineri acte extrajudiciare), preluare dosare pentru prima carte identitate pentru minori care au împlinit vârsta de 14 ani, înscrieri acte stare civilă, titluri de călătorie, paşapoarte electronice.

Grabiți-vă dacă nu v-ați făcut încă o rezervare dar aveți nevoie de documentele specificate mai sus. Urmatoarea vizită a Consulatului Itinerant în Insulele Canare se pare că va avea loc în luna decembrie, deci peste șase luni.

2 comentarii la „Consulat itinerant în Insulele Canare

Comentariile sunt închise.