14 iunie 2024
ConsulatCronicăRomâni în Canare

Compania Wizz Air aduce vești bune pentru românii din Gran Canaria

Din toamnă compania maghiară va efectua pentru prima dată un zbor direct între București și Gran Canaria

Compania Wizz Air a anunțat într-o conferință de presă astăzi, joi, 5 august, înființarea a două noi rute aviatice din România spre alte două destinații din afară țării. Unul dintre zborurile directe va fi către Gran Canaria, cu plecare din București în ziua de sâmbătă. Cealaltă destinație va fi orașul Billund din Danemarca iar zborurile vor fi din Cluj-Napoca în zilele de miercuri și duminică.

Dacă primul zbor către Billund va decola pe 31 octombrie, cel către Gran Canaria va fi pe 6 noiembrie. Biletele sunt deja disponibile online pe site-ul de la Wizz Air.

Noua cursă către insula Gran Canaria de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din București este primul zbor operat din România către această insulă – demonstrând astfel preocuparea companiei aeriene de a oferi pasagerilor români zboruri spre destinații turistice diversificate.

Aceste două noi destinații sunt unice pentru cultura, natura și ospitalitatea lor. Cunoscută pentru minunatele plaje cu nisip alb și satele pitorești, insula Gran Canaria este a treia cea mai populată insulă a Spaniei și o destinație preferată de turiști pe tot parcursul anului.

Compania Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul Wizz Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

Suntem încântați să anunțăm extinderea rețelei noastre de rute de pe aeroporturile din România către destinații din Danemarca și Spania. Prin aceste noi rute din București către Gran Canaria și din Cluj-Napoca către Billund, Wizz Air pune la dispoziția românilor mai multe destinații de vacanță. Oricine se poate bucura de tarife ultra-reduse și poate călători în siguranță către destinațiile favorite de vacanță sau descoperi locuri noi la bordul aeronavelor noastre moderne. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm primii pasageri pe aceste noi rute” a declarat Paulina Gosk, purtătoarea de cuvânt cu presa din partea companiei Wizz Air.

Constantin Pletosu