16 iunie 2024
CronicăRomâni în Canare

Alcampo are nevoie de lucrători!

Marele lanț comercial francez are nevoie de aproape 1200 de lucrători dintre care 70 să ocupe posturile libere în Insulele Canare

Lanțul de distribuție Alcampo caută 1.185 de persoane, 70 dintre acestea în Insulele Canare, pentru a completa posturi libere de vânzator și casier cu care să consolideze campania de Crăciun 2019 în hipermarketurile și supermarketurile sale.

Alcampo are peste 20 de mii de lucratori doar în Spania

Alcampo are în prezent 369 de centre comerciale în Spania. Dintre acestea 62 sunt hipermarketuri și 307 supermarket-uri, pe lângă 53 de benzinării și servicii de comerț online. Totalul forței de muncă se ridică la 20.800 de persoane.

Lanțul comercial Alcampo a încheiat anul 2018 în Spania cu o creștere a cifrei de afaceri de 1,4%, aproximativ 4.662 milioane de euro, perioadă în care a deschis, de asemenea, zece de noi unități, potrivit ultimului raport de activitate.

Cetățenii români care doresc să lucreze în acest lanț comercial se pot înregistra pe site-ul lor, AICI.

Monica Cercan – Madrid

2 comentarii la „Alcampo are nevoie de lucrători!

  • Sunt interesat de un loc munca în SPANIA.Vorbesc Spaniola avansat și UK.incepator.Sau administrare clădiri hotel parcari centre comerciale ferme animale mentenanță reparatii electrice sanitare îngrijire curățenie universal.

  • Sunt interesat de un loc munca în SPANIA.Vorbesc Spaniola avansat și UK.incepator.Sau administrare clădiri hotel parcari centre comerciale ferme animale mentenanță reparatii electrice sanitare îngrijire curățenie universal.Tel.0755973076.urgent.

Comentariile sunt închise.