14 iunie 2024
Cronică

Accident mortal în Tenerife! O femeie moare după ce un camion se rostogolește peste mașina ei

Accidentul s-a produs în jurul orei 11:45 – când la kilometrul 78, ieșirea Fañabé, de pe autostrada TF1, în direcția de mers, Adeje, șoferul unui camion a pierdut controlul volanului urcând pe mediana care desparte traficul, lovind trei autorurisme și o motocicletă. Un urma impactului, o femeie de 45 de ani aflată în mașină cu fiica sa minoră, a decedat. În momentul de față fetița, în vârstă de 12 ani, se află în stare gravă la spital cu un femur fracturat. Inițial adolescenta a fost internată la Spitalul Sud din insulă dar având în vedere gravitatea rănilor s-a considerat necesar transferul acesteia la Spitalul Universitar Candelaria (HUNSC) din Santa Cruz. Internați au fost și șoferul caminonului, ocupanții celor trei autovehicole și motociclistul – un tânăr de 30 de ani cu o rană gravă la un picior.

La locul accidentului au intervenit mai multe ambulanțe, pompierii și forțele de ordine.

În urma controlului efectuat imediat dupa accident, șoferul – un cetățean de 53 de ani, care locuiește în orașul La Orotava și care a provocat accidentul, nu consumase băuturi alcoolice.

Conducătorii auto sunt rugați să amâne sau să evite trecerea prin zona afectată din cauza cozilor foarte lungi formate în urma accidentului.

Constantin Pletosu – Tenerife

One thought on “Accident mortal în Tenerife! O femeie moare după ce un camion se rostogolește peste mașina ei

  • Cam pe la 12 veneam din Santa Cruz și in Chimiche un camion a vrut sa depășească alt camion. Erau in panta. S-au pus niște frâne de ieșea fum si au blocat strada pana in San Isidro. Eu care eram chiar in spatele lor. I-am observat cu atenție, cum nici unul dintre camioane nu ceda. Aproape de Chafiras m-au depășit din nou.

Comentariile sunt închise.