12 iulie 2024
Consulat

3 – 6 iunie, consulat itinerant

O echipă a Secției Consulare a Ambasadei României în Regatul Spaniei se va deplasa, în perioada 3 – 6 iunie 2019, în Tenerife şi Gran Canaria, pentru a furniza servicii și asistență consulară cetățenilor români aflați în zonă.

Persoanele interesate sunt rugate să solicite programare până pe data de 24 mai 2019, la adresa de e-mail: madrid.itinerant@mae.ro Mesajul prin care solicitați programare trebuie să cuprinda: numele și prenumele, serviciul consular solicitat, un număr de telefon la care puteți fi contactat și în care din insule veţi depune cererea, Tenerife sau Gran Canaria.

Programul consulatului itinerant:

3 şi 4 iunie: TENERIFE, la Escuela de Seguridad y Convivencia, Calle Beneharo las Nieves, Tenerife – Aula 7.

5 şi 6 iunie: GRAN CANARIA, la Consulatul Onorific al României în Insulele Canare, Alférez Quintana Suarez, nº 18, Telde, Las Palmas.

Se vor efectua următoarele servicii consulare: acte notariale – procuri, declarații, adeverințe consulare, obțineri acte extrajudiciare, preluare dosare pentru prima carte de identitate pentru minorii care au împlinit vârsta de 14 ani, înscrieri acte stare civilă, titluri de călătorie, paşapoarte electronice.