21 februarie 2024
Români în CanareRomâni în lume

JEA din Gran Canaria are un nou președinte – Alina Râmaru

Adunarea generală a Asociației Tinerilor Atreprenori din Gran Canaria, JEA, a votat în unanimitate ca Alina Râmaru să fie noul președinte al organizației.

Fostul președinte, Angel Treviño, care a demisionat acum două luni din motive de incompatibilitate, va rămâne președinte de onoare al asociației și va ajuta noul consiliu de administrație la buna desfășurare a activităților din programul propus.

Participarea la întâlnire, care a avut loc la Las Palmas la sfârșitul săptămânii trecute, a fost una numeroasă iar noua președintă a dat asigurări tuturor asociaților de o colaborare totală și constructivă.

De menționat că JEA este o asociație creată pentru a oferi soluții în dezvoltarea comercială și personală a tinerilor antreprenori, cea din Insulele Canare fiind protagonista unei axe atlantice între Europa, Africa și America având motto-ul: „Din Insulele Canare în toată lumea„.

Noul președinte își doreste o mai bună consolidarea a calității de membru al asociației și o extindere a rețelei de proiecte și de afaceri în tot arhipelagul. De asemenea se promovează intens spiritul antreprenorial al tinerilor fără a neglija o extindere a comunicării și a relațiilor cu presa pentru o mai bună vizibilitate a organizației. Nu vor fi neglijate aspectele legate de mediu, economie circulară și solidaritate între membri, care vor fi transpuse în evenimente și acțiuni.

Monica Cercan – Gran Canaria