19 mai 2024
CronicăCulturăRomâni în CanareRomâni în lume

INNA în concert la Gala Drag Queen din Gáldar, Gran Canaria

Concertul Innei va începe la ora 23:30 și va avea intrarea liberă

INNA va fi protagonista celui mai important eveniment din acest an din Gáldar, Gala Drag Queen, Gran Canaria. Carnavalul din Gáldar, care a început ieri, 2 februarie, va fi prezentat de Eva Soriano și Lara Palma, cu colaborarea lui Drag Kiowa și Drag Vulcano și va fi animat și de muzica celor de la formația Locomía. În plus, pe tot parcursul evenimentului, președinta juriului va fi Vania Vanilla, concurentă la Drag Race Spania în 2023.

Concertul Innei va avea loc astăzi, sâmbătă, 3 februarie, de la ora 23.30, iar intrarea va fi liberă. Locul concertului va fi Centrul Cultural La Quinta din orașul Gáldar, spațiu cultural care a suferit ample modificări în ultima perioadă. Astfel, Primăria din Gáldar a extins parcarea și Centrul Cultural La Quinta prin adăugarea unui teren de 200 de metri pătrați chiar la intrare. În acest fel, spațiul a câștigat douăzeci de locuri de parcare și, mai ales, s-a îmbunătățit vizibil accesibilitatea.

Accesând AICI găsiți piesa HOT, unul dintre hiturile artistei din România care a adunat peste 95 de milioane de vizualizari pe canalul de Youtube

De remarcat că jurnalistul Paul Lester de la ziarul The Guardian a numit-o pe INNAcel mai bun produs muzical de export al României”. Menționăm că artista din România a fost de mai multe ori pe coperta celor mai renumite reviste din țara noastră, dar și din întreaga lume precum FHM, ELLE, Cosmopolitan, Shape, Viva, Unica, dar și în multe alte publicații. INNA locuiește în București atunci când se află în România, dar consideră orașul spaniol Barcelona cea de-a doua casă.