14 iunie 2024
Români în CanareSport

Handbalistele românce decisive în promovarea HC Salud Tenerife

Meci decisiv pentru promovarea în primul eșalon spaniol de handbal feminin pentru echipa Handbal Club Balonmano Salud Tenerife

Partida se va desfășura, sâmbătă 11 mai, în „Pabellon de Deportes – La Salud” din Santa Cruz de Tenerife și va începe la ora 20:00 contra formației Benidorm – Alicante, unde echipa din Tenerife a câștigat deja meciul tur, jucat pe 27 aprilie, cu scorul de 29 la 28, având speranțe mari de promovare.

În formația insulară activează trei tinere românce, Angela Cioca, Anda Chelaru și Alina Iclanzan, care sunt, alături de celelalte fete și marile speranțe la promovare!

Până a scrie cronica meciului de baraj, publicăm apelul de pe facebook al Andei Chelaru, în numele celor trei atlete, prin care cere românilor din Tenerife, să le susțină în acest finiș de foc.

” Sâmbătă la ora 20:00, vă așteptăm la unul dintre cele mai importante meciuri de handbal pentru calificare la turneul final de promovare în Divizia de Onoare din Spania .
Alina Iclanzan, Angela Cioaca și eu (Anda Chelaru) facem parte din echipa de Handbal Club Balonmano Salud Tenerife și ne-am bucura enorm de prezența și suportul conaționalilor noștri pentru a duce echipa noastră acolo unde îi este locul, în prima ligă din Spania (División de Honor Feminina).
Vă așteptăm cu mult drag la meci!
Hai România!!!”