19 mai 2024
CronicăRomâni în Canare

Alarmă Covid în Canare!

Tenerife și Gran Canaria urcă la nivelul 2 de alertă, în timp ce Fuerteventura rămâne la nivelul 3. Toate celelalte insule rămân la nevelul 1 de alertă

Ministerul Sănătății din cadrul Guvernului Insulelor Canare a actualizat vineri nivelurile de alertă sanitară în urma raportului epidemiologic al Direcției Generale de Sănătate Publică din arhipelag si dispune urcarea insulelor Tenerife și Gran Canaria la nivelul 2 de alerta sanitara. Restul insulelor rămân la nivelul de alertă anterior pentru încă o săptămână: Fuerteventura la nivelul 3, iar La Palma, La Gomera, El Hierro și Lanzarote, care din punct de vedere epidemiologic include La Graciosa, la nivelul de alertă 1.

Schimbarea de nivel în Tenerife și Gran Canaria intră în vigoare luni, 13 decembrie, la ora 00.00.

Monica Cercan

One thought on “Alarmă Covid în Canare!

  • Băi da deștept mai este virusul ăsta. Asta da inteligență! Știe că vine Crăciunul și s-a gândit el cum să facă să nu ne lase să ne adunăm în rugăciune că rugăciunea-i provoacă deranj și alergie mare. Apropo, am înteles că nici cuvântul Crăciun nu mai poate fi folosit că ar fi incorect politic. Da, exact ca pe timpul comunismului cu Mos Gerilă. Acum iarăși vor sa fie doar sărbători de iarnă. Acum , sincer să fiu, nu știu dacă este alergic la Nasterea Domnului Nostru Iisus Hristos virusul însuși, în variile sale variante, sau cei care l-au inventat!? Da, desigur pangolinul acela nenorocit, mama lui de nerușinat !

Comentariile sunt închise.