12 iulie 2024
ConsulatCronicăRomâni în CanareRomâni în lume

Covid-19 la Consulatul General din Madrid

Ambasada României în Regatul Spaniei a decis suspendarea activității cu publicul în zilele de joi, 4 martie și vineri, 5 martie 2021

Ca urmare a contaminării cu virusul SARS-CoV-2 a unui membru al echipei Secției Consulare de la Madrid și până la finalizarea testării întregului personal și a parcurgerii procedurii de dezinfectare a sediului, Ambasada României în Regatul Spaniei a decis suspendarea activității cu publicul a Secției Consulare în zilele de joi, 4 martie și vineri, 5 martie 2021.

Ca atare, programările pentru serviciile consulare din zilele de 4 și 5 martie au fost anulate, urmând a fi reprogramate la o dată ulterioară care vă va fi comunicată în cel mai scurt timp.

Pentru informații consulare cu caracter general, vă recomandăm să consultați pagina web a Ambasadei (madrid.mae.ro) sau contactarea Secției Consulare la adresa de e-mail madrid.consul@mae.ro.

Cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență au la dispoziție telefonul de urgență al oficiului consular: +34 669.362.202

Monica Cercan – Madrid