29 septembrie 2023
ConsulatCronicăRomâni în Canare

Tenerife este cea mai căutată destinație turistică din Insulele Canare

Potrivit datelor unui studiu realizat de portalul Rumbo, călătoriile de toamnă reprezintă o tendință în creștere în ultimii ani

Călătoriile în lunile septembrie și octombrie reprezintă o tendință în creștere, în special în rândul cuplurilor, care reprezintă 60% dintre rezervări și dispuse să plătească peste 1000 de euro pentru un sejur de 5 zile. Jumătate dintre aceste cupluri aleg hotelurile de 4 sau 5 stele.

O climă mai blândă și mai temperată, puțină masificare în stațiunile turistice, liniștea de a putea planifica cu mai puțină prevedere și prețuri considerabil mai competitive fac parte din avantajele călătoriilor în lunile următoare, iar Insulele Canare, în special Tenerife, Gran Canaria și Fuerteventura, sunt capabile să răspundă tuturor acestor cerințe.

Prin urmare, Insulele Canare vor fi din nou una dintre destinațiile strategice pentru iarna care vine, potrivit turoperatorului FTI Group, care și-a consolidat personalul operațional din Insulele Canare și se așteaptă la un sezon foarte puternic, așa cum confirmă nivelul de rezervări de pe piața germană.

Pariul FTI se bazează pe acordurile încheiate cu companiile Condor și Lufthansa, precum și pe cele semnate exclusiv cu partenerii europeni de charter aerian, pentru rutele din Düsseldorf și Leipzig. În acest fel, FTI oferă peste 100 de zboruri săptămânale între Germania și Insulele Canare, preponderent către Tenerife, Gran Canaria și Fuerteventura.

Costin Filipescu

One thought on “Tenerife este cea mai căutată destinație turistică din Insulele Canare

Comentariile sunt închise.