7 decembrie 2023
CronicăRomâni în Canare

Cel mai mare loc de joacă pentru copii se va deschide luna viitoare în Tenerife

Constantin Pletosu

Acesta va putea găzdui simultan peste 500 de copii și va fi cel mai mare loc de joacă pentru cei mici construit în Insulele Canare

Primarul orașului Santa Cruz de Tenerife, José Manuel Bermúde, a anunțat printr-o conferință de presă susținută sâmbătă că locul de joacă se amenajeaza în aceste momente în zona Gesta, pe esplanada de pe Vía Litoral, vizavi de Plaza de Espana, Alameda del Duque și Santa Elena, la câțiva metri depărtare de Cabildo de Tenerife. Aici vor exista peste douăzeci de jocuri pentru copii, printre care o trambulină, o tiroliană de aproximativ 15 metri lungime și un tobogan de dimensiuni mari.

Deschiderea noului loc de distractii pentru cei mici va avea loc în luna iulie, imediat după terminarea Carnavalului. Parcul va avea o suprafata de peste 2.500 de metri pătrați si va fi cel mai mare loc de joacă pentru copii din Insulele Canare.

Cu o investiție de aproape 600.000 de euro, parcul va avea două zone de umbră, câte una de fiecare parte a esplanadei, precum și un chioșc care va servi drept cafenea și care va fi scos la licitație după ce noul parc va fi inaugurat.

One thought on “Cel mai mare loc de joacă pentru copii se va deschide luna viitoare în Tenerife

Comentariile sunt închise.