3 – 6 iunie, consulat itinerant

O echipă a Secției Consulare a Ambasadei României în Regatul Spaniei se va deplasa, în perioada 3 – 6 iunie 2019, în Tenerife şi Gran Canaria, pentru a furniza servicii și asistență consulară cetățenilor români aflați în zonă.

Persoanele interesate sunt rugate să solicite programare până pe data de 24 mai 2019, la adresa de e-mail: madrid.itinerant@mae.ro Mesajul prin care solicitați programare trebuie să cuprinda: numele și prenumele, serviciul consular solicitat, un număr de telefon la care puteți fi contactat și în care din insule veţi depune cererea, Tenerife sau Gran Canaria.

Programul consulatului itinerant:

3 şi 4 iunie: TENERIFE, la Escuela de Seguridad y Convivencia, Calle Beneharo las Nieves, Tenerife – Aula 7.

5 şi 6 iunie: GRAN CANARIA, la Consulatul Onorific al României în Insulele Canare, Alférez Quintana Suarez, nº 18, Telde, Las Palmas.

Se vor efectua următoarele servicii consulare: acte notariale – procuri, declarații, adeverințe consulare, obțineri acte extrajudiciare, preluare dosare pentru prima carte de identitate pentru minorii care au împlinit vârsta de 14 ani, înscrieri acte stare civilă, titluri de călătorie, paşapoarte electronice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.